Leuk om te lezen / te weten

Update aanbod Kiddokee

Kiddokee Kindercoaching bestaat bijna twee jaar! Tijd om even terug te kijken naar de afgelopen jaartjes en jullie daarin mee te nemen. In juli 2018 startte ik mijn praktijk aan huis, een heerlijke, warme en veilige ruimte om mijn kindje Kiddokee in te mogen verwelkomen. En jullie!

En toen ging ik mij steeds meer verdiepen… in mezelf… Mindfulness voor kinderen, rouw- en verliesverwerking, hechtingsproblematiek, autisme…

Deed een opleiding tot Relax Kids coach, Basic Pranic Healing, Yoga Nidra Teacher training… Groeide ik steeds meer als persoon en coach en daarmee het aanbod van Kiddokee.

Daarom op een rijtje waarvoor je nu allemaal bij Kiddokee terecht kunt;
* Kind- en oudercoaching
* Ouder- Kind Relax (ook individueel)
* Yoga Nidra verwensessies (1 op 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *